Nieuws


In de afgelopen wintermaanden hebben we weer aanpassingen gedaan aan het sanitairgebouw om het comfort voor onze gasten te verhogen. Zo hebben we beugels gemonteerd in elke douche en in twee toiletten, zodat ook de wat minder mobiele gasten hier makkelijker gebruik van kunnen maken.

De afwerking van de serre aan de buitenkant is voltooid, maar het interieur zullen we nog gaan veranderen en mooier inrichten.

De kleine fietsenstalling is nu helemaal afgewerkt en de grote krijgt dit jaar de …. op de i.

De speeltuin heeft een grote make-over gehad en ook het afvaldepot wordt dit jaar onder handen genomen. Ook zal er een camper service plaats ingericht worden, zodat we ook voor deze categorie kampeerders alle service kunnen bieden.

Het lijkt er nu toch op dat we in 2018 eindelijk aangesloten zullen worden op het glasvezelnetwerk, zodat we u in de toekomst snel internet kunnen aanbieden. Dit zal echter pas laat in het seizoen 2018 gebeuren

 

In 2015 hebben we een serre aan het toiletgebouw gerealiseerd. Met deze serre willen we een plek creëren waar we nog meer en uitgebreider informatie kunnen aanbieden in een geschikte ambiance waar u op uw gemak kunt zoeken naar wat u interesseert.

De komende jaren zullen wij onze tarieven een beetje verhogen. Daartegenover staat dat we blijven investeren om het niveau van onze dienstverlening waar mogelijk verder te verbeteren

We hebben 2 fietsenstallingen gebouwd en in 2014 in gebruik genomen.

Een kleine open stalling en een grotere die afsluitbaar is, zodat uw kostbare tweewieler achter slot en grendel kan overnachten. En tijdens dat overnachten kan eventueel de accu van uw elektrische fiets worden opgeladen, omdat de stallingen zijn voorzien van oplaadpunten.

We hebben in 2013-2014 milieu- investeringen gedaan d.m.v. het plaatsen van twee reeksen zonnepanelen en in 2015 zijn er boilers geplaatst om met deze zonne-energie het water voor de douches voor te verwarmen.  Dit alles met als doel om in 2020   CO2 – neutraal te zijn.

Dit lijkt een lange periode, maar de investering liegen er niet om, dus het is voor een klein bedrijfje als het onze een behoorlijke uitdaging, maar ook het milieu heeft zeer zeker onze aandacht en binnen de mogelijkheden die wij hebben werken we toe naar een  milieuvriendelijke vorm van kamperen.

Al jaren kunt u bij ons ook al uw afval gescheiden inleveren, dus ook u kunt actief  bijdragen.

Bij aankomst krijgt u van ons een boekje, met daarin een heleboel informatie over Aalten en omgeving, zodat u altijd zoveel mogelijk informatie bij de hand hebt.