Een stukje rust en ruimte in de achterhoek.

De winter was weer te kort om de hele to do lijst af te werken, maar een paar projecten hebben we wel kunnen realiseren.

Zo hebben we de elektrische installatie aangepast en verzwaard, omdat de laatste jaren het elektraverbruik flink is toegenomen en dit langzaam maar zeker voor capaciteitsproblemen ging zorgen.

Ook hebben we geïnvesteerd in een drukverhoging pomp voor de drinkwater installatie en daarmee hopen we de waterdruk problemen, die soms in drukke perioden ontstonden te hebben opgelost.

Verder zijn we bezig de terreinverlichting te verbeteren door het plaatsen van lantaarnpalen en de verlichting van het sanitair gebouw en grote fietsenstalling is geautomatiseerd d.m.v. aanwezigheidssensoren.

We hebben zoals iedere winter weer een gedeelte van de beplanting vervangen voor meer kleurrijke exemplaren en ook bloembakken aangelegd bij de grote fietsenstalling, die nu ook helemaal afgewerkt is.

In de loop van het seizoen zullen we ons gaan bezighouden met de afwerking van het afvaldepot en nog een paar kleinere projecten.

Ook hebben we een nieuwe centrifuge en andere wasmachine aangeschaft, zodat u snel en makkelijk uw was kunt doen.

Vanaf nu is het ook mogelijk om te pinnen.

Vanwege al deze investeringen hadden we de prijs al een beetje verhoogd, maar door de ontwikkelingen op de energiemarkt zijn we gedwongen om de prijs verder te verhogen per 1 april en we zullen dit seizoen maandelijks gaan monitoren of we de prijs verder moeten aanpassen.

We doen dit terughoudend, maar kunnen momenteel niet anders dan de ontwikkelingen te volgen en in ieder geval een deel van de sterk gestegen kostten door te berekenen.

We kunnen momenteel dan ook geen bindende prijsafspraken maken. Hiervoor vragen we uw begrip.

In 1997 hebben we de eerste campinggasten mogen ontvangen op minicamping Nieuw-Kempink en dat betekend dat we dit jaar ons 25 jarig jubileum vieren.

Om hier aandacht aan te besteden willen we vanaf dit seizoen een aantal goede doelen steunen en als u ons wilt feliciteren met het jubileum of gewoon een fooi geven, dan kunt aangeven aan welk goed doel u een donatie wilt doen en zorgen wij dat uw donatie op de juiste plek komt.

Wij zullen ons best doen om er weer een mooi kampeerseizoen van te maken en we hopen dat u er van zult genieten

Vriendelijke groeten,

Jan en Josien