Een stukje rust en ruimte in de achterhoek.

Nieuws

 

Het seizoen 2022 is begonnen.

De winter was weer te kort om de hele to do lijst af te werken, maar een paar projecten hebben we wel kunnen realiseren.

Zo hebben we de elektrische installatie aangepast en verzwaard, omdat de laatste jaren het elektraverbruik flink is toegenomen en dit langzaam maar zeker voor capaciteitsproblemen ging zorgen.

Ook hebben we geïnvesteerd in een drukverhoging pomp voor de drinkwater installatie en daarmee hopen we de waterdruk problemen, die soms in drukke perioden ontstonden te hebben opgelost.

Verder zijn we bezig de terreinverlichting te verbeteren door het plaatsen van lantaarnpalen en de verlichting van het sanitair gebouw en grote fietsenstalling is geautomatiseerd d.m.v. aanwezigheidssensoren.

We hebben zoals iedere winter weer een gedeelte van de beplanting vervangen voor meer kleurrijke exemplaren en ook bloembakken aangelegd bij de grote fietsenstalling, die nu ook helemaal afgewerkt is.

In de loop van het seizoen zullen we ons gaan bezighouden met de afwerking van het afvaldepot en nog een paar kleinere projecten.

Ook hebben we een nieuwe centrifuge en andere wasmachine aangeschaft, zodat u snel en makkelijk uw was kunt doen.

Vanaf nu is het ook mogelijk om te pinnen.

Vanwege al deze investeringen hadden we de prijs al een beetje verhoogd, maar door de ontwikkelingen op de energiemarkt zijn we gedwongen om de prijs verder te verhogen per 1 april en we zullen dit seizoen maandelijks gaan monitoren of we de prijs verder moeten aanpassen.

We doen dit terughoudend, maar kunnen momenteel niet anders dan de ontwikkelingen te volgen en in ieder geval een deel van de sterk gestegen kostten door te berekenen.

We kunnen momenteel dan ook geen bindende prijsafspraken maken. Hiervoor vragen we uw begrip.

 

In 1997 hebben we de eerste campinggasten mogen ontvangen op minicamping Nieuw-Kempink en dat betekend dat we dit jaar ons 25 jarig jubileum vieren.

Om hier aandacht aan te besteden willen we vanaf dit seizoen een aantal goede doelen steunen en als u ons wilt feliciteren met het jubileum of gewoon een fooi geven, dan kunt aangeven aan welk goed doel u een donatie wilt doen en zorgen wij dat uw donatie op de juiste plek komt.

 

Wij zullen ons best doen om er weer een mooi kampeerseizoen van te maken en we hopen dat u er van zult genieten

 

Vriendelijke groeten,

Jan en Josien

Binnenkort hebben we meer nieuws te vermelden, maar voor nu is het eerste nieuws dat we noodgedwongen het tarief per 1 april gaan verhogen.

We doen dit met tegenzin, maar door de huidige ontwikkelingen op de energiemarkt zien we geen andere mogelijkheid, dan de zeer forse stijgingen in ieder geval gedeeltelijk door te berekenen

en we sluiten verdere prijsverhogingen gedurende het seizoen niet uit.

We hopen met u dat de rust weer zal herstellen, maar op dit moment is de situatie zorgelijk en weten we niet hoe de ontwikkelingen zullen verlopen.

We hopen op uw begrip.

Een ieders leven wordt momenteel beïnvloed door het Coronavirus en wij willen daarin ook onze verantwoordelijk nemen.

Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen kamperen en wij zullen ons uiterste best doen om u een aangenaam en zo veilig mogelijk verblijf te bieden.

Echter, als u besluit om uw verblijf bij ons te annuleren, dan hebben wij daar alle begrip voor.

Reserveren was, is en zal ook in de toekomst bij ons vrijblijvend zijn en u kunt dus ten allen tijde kosteloos annuleren. Momenteel blijkt ook dat dit voor onze gasten aangenaam is.

Wij wensen iedereen sterkte, succes en een goede gezondheid in de turbulente periode waarin we ons bevinden en die nog komen gaat.

Vriendelijke groeten,

Jan en Josien Hoftijzer

 

Voor de laatste nieuwtjes kijk op onze Facebook pagina : https://www.facebook.com/nieuwkempink.nl/

 

Inmiddels zijn we aanbeland in maart 2021, hebben we een corona jaar achter de rug, is de schouder weer genezen en doen we ons best om de verloren tijd
weer in te halen en zoveel mogelijk klussen gedaan te krijgen, zoals de aanleg van voetpaden langs de paden naar de velden (gerealiseerd in 2020), en het vervangen
van een gedeelte straatwerk bij het sanitair gebouw, zodat minder mobiele mensen makkelijker van de velden naar het sanitair gebouw kunnen lopen.

Het egaliseren en opnieuw inzaaien van 2 velden, die door de droogte van de laatste 3 jaar in slechte conditie waren, het vervangen van bomen door sierbomen en struiken,
de installatie van een autolaadpaal, zodat elektrische auto’s voortaan ook bij ons geladen kunnen worden, de installatie van airconditioning in het sanitair gebouw, zodat we altijd een aangenaam klimaat kunnen creëren,
de aanleg van een tweede fietsparkeerplaats, het plaatsen van een overkapping bij het afvaldepot en verbetering van de terreinverlichting.

Zo zijn er nog wel een aantal dingen die onze aandacht vragen, maar we zijn wel voldoende voorbereid voor het seizoen 2021 en hopen dat het weer een mooi kampeerjaar zal worden !

Per 1 maart 2020 verhogen we onze internet snelheid van 500 mb/s naar 700 mb/s , dus nog sneller en beter WIFI op de hele camping !

01-12-2019.

Deze winter stonden er weer een behoorlijk aantal zaken op de to do list, maar een gebroken schouder gooit de planning
in het honderd.
Alles loopt vertraging op en ik hoop dat ik voor aanvang van het nieuwe seizoen de hoogstnodige dingen die ik tijdens het seizoen niet kan doen toch nog af krijg en de rest moet dan maar wachten, of gedaan worden tijdens het seizoen.

Jammer, maar het is even niet anders, de dingen lopen niet altijd als gepland.   

Vriendelijke groeten,
Jan Hoftijzer

 

2019: nu supersnel WIFI op de camping !

In 2019 hebben we een camper serviceplek gemaakt, die nu ook regelmatig wordt gebruikt

en dat is mooi, daar doen we het voor!

Ook hebben we op plekken met slechte schotel ontvangst aansluitingen gemaakt ,

waar u met uw eigen ontvanger kunt inpluggen op onze schotels, ( systeem canal digital),

zodat u altijd bent verzekerd van schotelontvangst.

2018

De speeltuin heeft een grote make-over gehad en ook het afvaldepot wordt volgend jaar onder handen genomen. Ook zal er een camper service plaats ingericht worden, zodat we ook voor deze categorie kampeerders alle service kunnen bieden.

2017/2018 In de afgelopen wintermaanden hebben we weer aanpassingen gedaan aan het sanitairgebouw om het comfort voor onze gasten te verhogen. Zo hebben we beugels gemonteerd in elke douche en in twee toiletten, zodat ook de wat minder mobiele gasten hier makkelijker gebruik van kunnen maken.

De afwerking van de serre aan de buitenkant is voltooid, maar het interieur zullen we nog gaan veranderen en mooier inrichten.
In 2015 hebben we een serre aan het toiletgebouw gerealiseerd. Met deze serre willen we een plek creëren waar we nog meer en uitgebreider informatie kunnen aanbieden in een geschikte ambiance waar u op uw gemak kunt zoeken naar wat u interesseert.

De komende jaren zullen wij onze tarieven een beetje verhogen. Daartegenover staat dat we blijven investeren om het niveau van onze dienstverlening waar mogelijk verder te verbeteren

We hebben 2 fietsenstallingen gebouwd en in 2014 in gebruik genomen.

Een kleine open stalling en een grotere die afsluitbaar is, zodat uw kostbare tweewieler achter slot en grendel kan overnachten. En tijdens dat overnachten kan eventueel de accu van uw elektrische fiets worden opgeladen, omdat de stallingen zijn voorzien van oplaadpunten.

We hebben in 2013-2014 milieu- investeringen gedaan d.m.v. het plaatsen van twee reeksen zonnepanelen en in 2015 zijn er boilers geplaatst om met deze zonne-energie het water voor de douches voor te verwarmen. Dit alles met als doel om in 2020 CO2 – neutraal te zijn.

Dit lijkt een lange periode, maar de investering liegen er niet om, dus het is voor een klein bedrijfje als het onze een behoorlijke uitdaging, maar ook het milieu heeft zeer zeker onze aandacht en binnen de mogelijkheden die wij hebben werken we toe naar een milieuvriendelijke vorm van kamperen.

Al jaren kunt u bij ons ook al uw afval gescheiden inleveren, dus ook u kunt actief bijdragen.

Bij aankomst krijgt u van ons een boekje, met daarin een heleboel informatie over Aalten en omgeving, zodat u altijd zoveel mogelijk informatie bij de hand hebt.